keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Tatuoinneista

Heil Wermacht.

Menin sitten paikalliselta gurulta kysymään tatuointiaikaa. Aikomuksenani oli ottaa muinaisintialainen onnea tuottava symboli rintalihakseen, mutta guru sanoin että hän ei tee tälläisiä. Kysyin toista vaihtoehtoa, eli Saksan armeijan Wermachtin kotkaa joka kannattelee kynsissään kyseistä muinaisintialaista onnensymbolia. Ei käy, en tee mitään joka liittyy natsisymboliikkaan.
Kerroin ystävällisesti hänelle etten ole mikään natsi vaan haluan kyrväkkään kuvan joka muistuttaa minua mm Slayer-nimisestä yhtyeestä. Ei käy.

Seuraava vaihtoehto oli myöskin intialaista alkuperää oleva pentagrammi, johon tulisi teksti yläpuolelle "The Pentagram" ja alhaalle teksti "Burns".
Ei käy. He eivät tee uskonnollisia tekstejä jotka ovat kantaaottavia. Päädyin Mikki Hiireen joka huutaa Aku Ankalle että Ankkalinna on tulessa ja Iines antaa kaikille .Se olisi käynyt.

Joten etsin tatuoijaa joka tekee muutaman pikku kuvan ja vittu maksan täyden hinnan siitä. Johan on perkele että en omaan nahkaani saa tatuoitua sellaista mitä haluan. Jokuhan sen tekee vaikka otsassa lukisi että vittu.

Ihme peräaukkoja.

Kaikki on mennyt muutenkin vituiksi paitsi muna. Koneet ei oo kestänyt ja muutenkin alkaa ahdistaa koko saatanan työhomma. Onkohan lähettävä pariksi viikoksi Pattayalle keräämään motivaatiota?

Sieg Heil

Voimakyykkääjä, kyrnikki

sunnuntai 27. tammikuuta 2008

Kaisa on nero osa 2

Eilen tarkentui että Kaisulia epäillään epon käytöstä. Ensikseenkin epo on verrattavissa keltaiseen Jaffaan ja näitten veriarvojen kanssa pelaamisesta P.Teurajärvi jo aikoinaan totesi että amatöörimäistä puuhastelua.

Olen hieman pettynyt. Toivoin iltarukouksessani että Kaisulilta löytyisi valtavat Winstrol arvot tai Testo-Halcion tahi Durabolin-pitoisuuksia mutta että epoa. Hyi helvetti. Olin mentoriini Kukeen yhteydessä ja Kuke kommentoi asiaa vain näin "lapsellista"

Jos vedetään niin vedetään täysillä. Perseen pitää muistuttaa neulatyynyä ja vähintään kaksi keikkaa mielisairaalaan ennenkuin voidaan edes keskustella aiheesta. Eikä mitään suoritusarvojen kohoamista, saatana jos olet koko ajan niin sekaisin että näet pikku-ukkoja ja muuta niin silloin on douppaaminen kohallaan. Edelleen odotan ampumahiihtoliitolta yhteydenottoja alan ns ammattimiehiin.

Aamulla töihin ja maakiila julistaa synkkää soundiaan. Eikä tullut pesääkän eilen kun olin jo klo 17.00 niin sekaisin etten tiennyt kenen poika olen. Vittu viina ja V8.

Rok rok

Voimakyykkääjä, Punisher

perjantai 25. tammikuuta 2008

Kaisa Varis on nero!

Jumalauta, Kaisa Variksen sekä ampumahiihtoliiton touhut lähentelevät neroutta! Kaisuli on taas raukka epäiltynä kiellettyjen aineittein käytöstä. Vittu eivätkö ne koskaan opi. En sano sitä sillä että suoritusta lisäävien aineitten käytössä olisi mitään eettisesti väärää vaan vittu onkohan K.P Kyrö ja muut gurut kuulleet koskaan ns varoajoista. Mielestäni nyt hiihtoliiton ja ampumahiihtoliiton pitäisi palkata joko mut tai Kuken kertomaan että miten se homma oikein hoidetaan. 10.000 eemeliä kuukaudessa palkkaa kuussa ja Virpi Kuitunen alkaa muistuttaa Ben Weideriä, ja takaamme sen että suksi kulkee! Ei tarvita havuja jumalauta. Voitas olla Kuken kanssa vaikka jotain lisäravinnekonsultteja tyyliin Kusela Bros.

Eli nyt Kaisa kun elinikäinen kilpailukielto uhkaa, niin siirry kylmästi seuraavaan lajiin. Nimittäin bodaukseen. Bodaus, tuo urheilulajeista ehkä jaloin, antaa vielä Sinullekin mahdollisuuden loistaa kirkkaimpana tähtenä podiumilla. Lähetä mulle sähköpostia niin kerron sinulle mitä on Meksikolainen kierto. Kuinka Winstrol-lisäravinne yhdistettynä Sustanoliin vaikuttaa ovulaatioosi. Lisäksi mahtavien oppien lisäksi ei tarvitse kieltäytyä pesän antamisesta koska kuukautisesi loppuvat todennäköisesti kokonaan. Klitoriksesi kasvaa pienen pojan pippelin kokoiseksi ja äänesi hieman mataloituu, lisäksi naurettavana sivuvaikutuksena voi tulla jotain pikku aknea, mutta jumalauta että puntti kulkee!!!

Nyt Kaisa on totuuden paikka. Oletko kana vai haluatko olla mies? Ja anna vittu kenkää sille Kyrölle, miehellähän on pohkeet kuin rumpupalikat ja hauis muistuttaa lähinnä alkueliön siimahäntää. Tule meidän porukkaan niin kyllä tarpeeksi kännissä joku Sinuakin panee.

Jotain muutakin hauskaa oli eilen ja tänään. Jore veti voimavirtapiuhan poikki ja vähänkö oli sähköinen tunnelma...Vesijohtoputkea ei myöskään kannata piikata poikki, vettä tulee vähän aikaa ihan vitusti.

Nyt alkoi viikonloppu ja aion suunnata katseeni metsästykseen. Koirat, riittävä määrä aseita ja tulitusta joka suuntaan. Saatana että elämä on kaunista. Illalla after partyt jonkun tiukan pikkuperseen kanssa-kyllä elämä on ihanaa.

Lopuksi siteeraan erästä entistä kansanedustajaa jonka juttuja kannattas hiihtoliitossakin miettiä. " jos sulla on pää kipeä sä otat buranaa. jos sä haluat isommat lihakset sä vedät testoo. kaikella on aikansa ja paikkansa, niin ehkäisypillereillä kuin anabolisilla steroideilla"

Vittu, mahtavat viikonloput kaikille, alan luolamieheksi ja heittäydyn luontoäidin syliin-ja illalla jonkun kireäperseisen pikkugootin syliin..

Heil Hitler

Voimakyykkääjä, The Rock

terveisiä seuraaville henkilöille:

Kuke
Tiku
Pikku-Aaro
Keimola
Janne-Kyllikki ja Gay Kusela
Kuke
Kuke
Nahka-Spakke
Valkoinen Enkeli
Hän
Arje
Mikael
Rakel Liekki
Laura Lee
Sabina
John Sumusalo
Heikelä ja Linnanahde
Jenni

Homous, tuo taudeista salakavalin nosti tänäänkin päätään.

tiistai 22. tammikuuta 2008

5000 neliötä vitun purkua

Näin kävi. Sain palkankorotuksen mutta joudun tekemään 5000 neliötä laatan poistoa ja hiontaa siihen konkurssiin. Tuleehan siihen tiliä mutta kohtuuttoman vittumainen homma, varsinkin kun maakiilaa ei tässä hommassa pysty käyttämään.

Luen mielenkiintoista kirjaa. Ilkka Remeksen uusinta ja yllättäen, Johtajastahan ja hänen opeistaan siellä kirjoitetaan. Onko Ilkka Remes Johtajan ystävä? Jokaisessa Remeksen kirjassa Johtaja tulee esiin, eli onko meille myötämielisiä voimia suomalaisen kaunokirjallisuuden ytimessä?

Lisäksi radiossa puhuttiin tänään vaginan pienennysleikkauksista. Onko penis mahdollista saada myös pienemmäksi? Vittu tämä maailma on aivan sekaisin. Oman mulkkuni voisin piennennyttää, on se sellainen tavi että huh huh.

Kaikenlaista, helvetin paljon muuten kiitoksia Aittosumulle tämän blogin tekemisestä.

Son of Satan, Voimakyykkääjä

perjantai 18. tammikuuta 2008

Matti Vanhanen

Heil Satan,

En ole juuri elämässäni tuosta politiikasta piitannut mutta nyt olen löytänyt oman poliittisen suuntautumisen (tiedätte kyllä kenen jalanjäljissä tässä seisotaan, mutta) nimittäin Matti Vanhanen on pelimies.
Matti piikkasi niin raskaasti Susan Kurosta että Susanin jalat huusivat viikkotolkulla hoosiannaa ja siitä piti kirjoittaa kirja. Matti on panomies.
Matti lisäksi myönsi kaiken, (harva suomalainen poliitikko on tehnyt sen, paitsi UKK joka sanoi jonkun neuvottelun jälkeen Paasikivelle että kaikki meni päin persettä.) Matti Vanhanen on sanojensa mukainen mies.

Matin plussat ja miinukset:

-Matti on vitun pitkä mies ja sillä on helvetin leveät hartiat, vielä lihasta + 20 kg niin Matti on Mr Olympia kisoissa.
-Matti on herrasmies
-Matti on todistettavasti ankara heteró
-Matti puhuu niin että normaalikin ihminen tajuaa mitä se veivaa
-Matti ei vittuile
-Matti ei suoraan ole sanonut kantaansa ulkomaalaispolitiikkaan, eli se on ehkä positiivinen...
-Suurin ja ehkä kovin saavutus: Matti posetti ison Arskan kanssa ja Masa oli päätä pidempi!
-Matti pyysi Arskan Suomeen visiitille!!!

Matin miinukset:
-Miksi ei Matti lempannut sitä lumppua vittuun kun kerta jo sai?
-Matti ei dokaa
-Matti ei joraa
-Matti ei ole koskaan käyttänyt maakiilaa

Mutta vitutko näistä. Näin karate-Eeron joka on ehkä tappavin yhdistelmä sitten Ehec-Bacter Tolsosen tai Kanaali-Koskisen. Eero-pojasta se huokui tuo zeniläinen tyyneys sekä viha ihmiskuntaa kohtaan. Kaunista. Oli sillä joku pillu kierteessä yllättäen. Toivottavasti saa jonkun synkän sukupuolitaudin, oli se niin kaunis baby, t: nimim. pillunkade

68 viikkotuntia raskasta ruumiillista työtä, käyn lepäämään. Heil Kuke

Voimakyykkääjä, The Master of MaaKiila

torstai 17. tammikuuta 2008

Erittäin kovaa rasismia

Viimeisimmän kirkonpolttajan henkilöllisyys ei vielä ole selvinnyt ,eihän?
Mutta asiaan. Kuke The Viking puhuu asiaa. No mitäs muutakaan sillä on selvinnyt erittäin vakava rasismitapaus johon aion pyytää ulkomaalaisasiainvaltuutetulta selvitystä.
Nimittäin Ana the Konda joka on yksi vahvimpia tuntemiani ihmisiä, oli joutunut erittäin rasistisen kohtelun uhriksi.
Antti se jouluna kossun nappas ja lähti kas kas Kuubaan katsomaan että onkos sillä Fidelillä niin iso parta kun puhutaan ja onko jenkkiautoja saatavilla Suomeen. Kaikki meni ok, auto oli hanskassa mutta kaikki tämä vaivannäkö oli turhaa sillä Ana joutui erittäin raskaitten rasististen toimien kohteeksi. Antti yritti nimittäin joutui jossain vitun Kuubalaisessa baarissa ovella syyniin, ja Antille ilmoitettiin selkeästi että hän ei pääse nauttimaan bisseä.
Syyksi ilmoitettiin: "olet valkoihoinen".

Hei, kertokaa ihmiset toimiiko tämä rasismi toisinpäin? Voiko valkoihoista sorsia vai onko rasismi vain värillisten oikeus? Ystävälliset vastaukset mailiin voimakyykkaaja@gmail.com

Laitan sitten yhteenvedon.

Perustuslakiin vedoten tämän maan tasavertaisena kansalaisena myös minulla on oikeus kokea rasismia. Eikö? (seuraukset tosin ovat tunnetut) Ja vaadin että minua myös syrjitään, sillä olenhan joskus ollut kouluttamaton, laiha (9 v) ja olen kuunnellut radio Novaa

Vittu että vituttaa

Voimakyykkääjä.

tiistai 15. tammikuuta 2008

Työasiaa

Eilen 15 h ja tänään 13 h raskasta ruumiillista työtä epäinhimillisissä olosuhteissa. Sanoisin ettei ole mustan miehen hommaa.

Voimakyykkääjä, the Rock

torstai 10. tammikuuta 2008

Helvetin kova juttu

Henry Rollins on oikeasti kova jätkä. Se bodaa, on umpeen tatuoitu ja sitten se vittuilee kelle se haluaa. Joku Kondomiliisa rais on paperia Henryn käsittelyssä. Henry sanoo mitä se haluaa ja kelle se haluaa. Sehän on jumalauta Yhdysvaltojen Kari Aittomäki!!!! Jos tälläisille einareille ei nosteta respektiä niin sehän on vähän niinkuin runkkausta ilman munaa.

Kohta on pakko kohottaa iso ylävitonen ja ehkä se 1939 ensimmäisen kerran Berliinissä nähty kymmentä vaille kymmenen osasto tai Tikuhan sen sanoi kauniisti "viittä vaille ykstoista". Tunnustakaa juipit omaa väriä. Soitan Kukelle sillä tarvitsen isällisiä neuvoja sekaviin naisasioihini.

Hän elää

Voimakyykkääjä, eternal flame

torstai 3. tammikuuta 2008

Kovat lääkkeet homouteen

Ei saatana.

Sain luottoystävältäni viestiä Monsieur Mossen elikkäs Raimo Jääskeläisen ankarasta homoelämästä. Hyvä juttuhan tässä on se että Mosse on kuollut homouteen, mikä on taudeista kamalin. Mossehan oli ehkä kovin homo mitä tässä valtakunnassa on koskaan ollut.
Jos Mosse ei olisi kuollut -80 luvulla homoille tyypilliseen tautiin, Tohtori Tornado olisi ehkä pystynyt häntä auttamaan. Mutta myöhäistä, mikä myöhäistä. Homous korjasi taas satoaan.

Töissä meni kaikki paitsi muna päin vittua. Maakiila on hajonnut, eikä iso HTC toimi. Ammunko itseni vai soitanko työvoimatoimistoon ja pyydän työntekijää? Ei kannata, sillä nuoria miehiä ei ruumiillinen työ kiinnosta. Niitä ei kiinnosta kuin teknomusa ja korollat, ja ehkä pillu jos eivät ole Mossen kaltaisia ankaria homoja. Väitän että laihojen kanojen elikkäs nykynuorison pituuspainoindeksi ei ole aivan kohdallaan, mistä löytyvät nykyajan isot,ruumiillista työtä tekevät miehet? Vittu mie ja miun kaverit kuollaan sukupuuttoon. Rautajätti, help me

Voimakyykkääjä, isojen miesten etuvartija ja varmasti hetero