lauantai 2. helmikuuta 2008

Kaisukka on nero part 3

No niin.

Nyt se on sitten vahvistunut. Kaisuliini on käyttänyt lasten yskänlääkkeeseen verrattavaa epotyreiini-hormoni valmistetta joka antaa kertakuurilla jopa viikon ajaksi vahvan tunteen kehoon. Lapsellista pelleilyä. Epo parantaa hapenottokykyä ja tuottaa lisää happea vereen eli ns hapoilla olon tunne vähentyy. Epo ei kasvata lihaksia eikä se auta penkkitulokseen mitenkään. Yksi piikki epoa häipyy elimistössä noin kolmessa vuorokaudessa. Ovatkohan KP Käry ja Kaisukka kuulleetkaan koskaan varoajoista? Ainoa mitä jäin tässäkin pelleilyssä kaipaamaan oli asianajaja Paavo M. Petäjän legendaarista englanninkielistä selvitystä Lahdesta. "Ai höörd tät bee-test vas also positive. Marjut, jatka sinä tästä"
Jumalauta, siinä on mies paikallaan. Edes kolmen viikon dokausputki Pattayalla ei saa mun naamaa niin violetiksi mitä Pavella. Neroutta!

Karalahti sitten pelaa tai ei pelaa. Keskittyis vaan moottoripyörähommiin, eilen Kuken kanssa kun puhuttiin niin MC HITLER ottaa milloin vaan hangaroundiksi tommosen kaverin. Tosin meillä on niin salainen kerho ettei me edes itse päästä sinne. On nimittäin vedetty tuo linjaus hieman tiukalle.

Ritva Santavuori on kuningatar. Tämä entinen valtakunnan ykkössyyttäjä oli saanut aamun lehden mukaan moitteita julkisen sanan neuvostolta, kun oli erehtynyt käyttämään sanaa "neekeri".
Lisäksi hän oli puhunut eräästä yhdysvaltalaisesta poliitikosta että hänellä on selvästi negroidisia piirteitä. Negroidisilla piirteillähän tarkoitetaan tummaa ihoa, luonnottoman pitkää takaraivoa sekä rullamaisia huulia. Lisäksi nenä on yleensä lytty ja sieraimet ovat niin isot että niillä saa helposti hajuja savannilla. Mutta tämä nainen on sitä luokkaa että hän sanoo mitä haluaa. Ja respektit siitä hänelle. Tässä maassa on käsittääkseni olemassa sananvapaus. Perustuslaki takaa myös mahdollisuuden sanoa mitä haluaa. Mutta näissä ulkomaalaiskysymyksissä perustuslaki poljetaan jonnekin vitun Ivaloon, ja elämme tällä hetkellä hys hys hommia. Mutta vitutko siitä.

Matti Nykänen hyppää tänään kisaa, tuo lapsuuteni sankari. Elämä on laiffii.

Voimakyykkääjä, Master of Hilti 905 stingermachine (piikkauskone)

ps Ystäväni Tohtori Tornado lähettää isot Heilit teille kaikille.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

HELVETIN HYVÄ

KESÄ ON VASTASSA. STOP
TARKOITTAA SITÄ ETTÄ PIIPAT EIVÄT ENÄÄ ONNISTU PIILOUTUMAAN PAKSUJEN VILLAPAITOJEN ALLE VAAN TODELLISET VOIMAMIEHET ASTUVAT KANVEESILLE.

YOURS KUKE