keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Tatuoinneista

Heil Wermacht.

Menin sitten paikalliselta gurulta kysymään tatuointiaikaa. Aikomuksenani oli ottaa muinaisintialainen onnea tuottava symboli rintalihakseen, mutta guru sanoin että hän ei tee tälläisiä. Kysyin toista vaihtoehtoa, eli Saksan armeijan Wermachtin kotkaa joka kannattelee kynsissään kyseistä muinaisintialaista onnensymbolia. Ei käy, en tee mitään joka liittyy natsisymboliikkaan.
Kerroin ystävällisesti hänelle etten ole mikään natsi vaan haluan kyrväkkään kuvan joka muistuttaa minua mm Slayer-nimisestä yhtyeestä. Ei käy.

Seuraava vaihtoehto oli myöskin intialaista alkuperää oleva pentagrammi, johon tulisi teksti yläpuolelle "The Pentagram" ja alhaalle teksti "Burns".
Ei käy. He eivät tee uskonnollisia tekstejä jotka ovat kantaaottavia. Päädyin Mikki Hiireen joka huutaa Aku Ankalle että Ankkalinna on tulessa ja Iines antaa kaikille .Se olisi käynyt.

Joten etsin tatuoijaa joka tekee muutaman pikku kuvan ja vittu maksan täyden hinnan siitä. Johan on perkele että en omaan nahkaani saa tatuoitua sellaista mitä haluan. Jokuhan sen tekee vaikka otsassa lukisi että vittu.

Ihme peräaukkoja.

Kaikki on mennyt muutenkin vituiksi paitsi muna. Koneet ei oo kestänyt ja muutenkin alkaa ahdistaa koko saatanan työhomma. Onkohan lähettävä pariksi viikoksi Pattayalle keräämään motivaatiota?

Sieg Heil

Voimakyykkääjä, kyrnikki

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heil Shadowthrone!

Sota on todellakin helvettiä. Monikulttuurin pitkät kynnet ovat saapuneet siis vihdoin jopa niinkin perinteikkään myötämieliselle alalle kuin tatuointibisnes. Itsekin jouduin hakkauttamaan selkääni sijoitetun muinaiskreikkalaisen viisikulman paikallisen voimailukerhon kylpyhuoneessa. Sen punainen väri tarkoittaa sosiaalidemokratiaa, siis ei sosiaalidemokratiaa sen perimmäisessä merkityksessä vaan sitä mikä on jokaisen meidän sisällä, joka tarkoittaa voimailijoita ilman luokkarajoja; on olemassa ainoastaa yksi voimailukansa, jossa kaikki voimailevat fysiikkansa ja mielensä tervehdyttämiseksi. Lisäksi yksi sen olennaisimpia merkityksiä on ärsyttää näitä meidän vastustajia, kuten esimerkiksi laihoja ja kanoja.

Viisikulman yhteenliittyvät viivat tarkoittavat liittoa. Siinä ikäänkuin kädet lyövät yhteen ja se on symbolinen merkki yhteistyöstä.