perjantai 25. tammikuuta 2008

Kaisa Varis on nero!

Jumalauta, Kaisa Variksen sekä ampumahiihtoliiton touhut lähentelevät neroutta! Kaisuli on taas raukka epäiltynä kiellettyjen aineittein käytöstä. Vittu eivätkö ne koskaan opi. En sano sitä sillä että suoritusta lisäävien aineitten käytössä olisi mitään eettisesti väärää vaan vittu onkohan K.P Kyrö ja muut gurut kuulleet koskaan ns varoajoista. Mielestäni nyt hiihtoliiton ja ampumahiihtoliiton pitäisi palkata joko mut tai Kuken kertomaan että miten se homma oikein hoidetaan. 10.000 eemeliä kuukaudessa palkkaa kuussa ja Virpi Kuitunen alkaa muistuttaa Ben Weideriä, ja takaamme sen että suksi kulkee! Ei tarvita havuja jumalauta. Voitas olla Kuken kanssa vaikka jotain lisäravinnekonsultteja tyyliin Kusela Bros.

Eli nyt Kaisa kun elinikäinen kilpailukielto uhkaa, niin siirry kylmästi seuraavaan lajiin. Nimittäin bodaukseen. Bodaus, tuo urheilulajeista ehkä jaloin, antaa vielä Sinullekin mahdollisuuden loistaa kirkkaimpana tähtenä podiumilla. Lähetä mulle sähköpostia niin kerron sinulle mitä on Meksikolainen kierto. Kuinka Winstrol-lisäravinne yhdistettynä Sustanoliin vaikuttaa ovulaatioosi. Lisäksi mahtavien oppien lisäksi ei tarvitse kieltäytyä pesän antamisesta koska kuukautisesi loppuvat todennäköisesti kokonaan. Klitoriksesi kasvaa pienen pojan pippelin kokoiseksi ja äänesi hieman mataloituu, lisäksi naurettavana sivuvaikutuksena voi tulla jotain pikku aknea, mutta jumalauta että puntti kulkee!!!

Nyt Kaisa on totuuden paikka. Oletko kana vai haluatko olla mies? Ja anna vittu kenkää sille Kyrölle, miehellähän on pohkeet kuin rumpupalikat ja hauis muistuttaa lähinnä alkueliön siimahäntää. Tule meidän porukkaan niin kyllä tarpeeksi kännissä joku Sinuakin panee.

Jotain muutakin hauskaa oli eilen ja tänään. Jore veti voimavirtapiuhan poikki ja vähänkö oli sähköinen tunnelma...Vesijohtoputkea ei myöskään kannata piikata poikki, vettä tulee vähän aikaa ihan vitusti.

Nyt alkoi viikonloppu ja aion suunnata katseeni metsästykseen. Koirat, riittävä määrä aseita ja tulitusta joka suuntaan. Saatana että elämä on kaunista. Illalla after partyt jonkun tiukan pikkuperseen kanssa-kyllä elämä on ihanaa.

Lopuksi siteeraan erästä entistä kansanedustajaa jonka juttuja kannattas hiihtoliitossakin miettiä. " jos sulla on pää kipeä sä otat buranaa. jos sä haluat isommat lihakset sä vedät testoo. kaikella on aikansa ja paikkansa, niin ehkäisypillereillä kuin anabolisilla steroideilla"

Vittu, mahtavat viikonloput kaikille, alan luolamieheksi ja heittäydyn luontoäidin syliin-ja illalla jonkun kireäperseisen pikkugootin syliin..

Heil Hitler

Voimakyykkääjä, The Rock

terveisiä seuraaville henkilöille:

Kuke
Tiku
Pikku-Aaro
Keimola
Janne-Kyllikki ja Gay Kusela
Kuke
Kuke
Nahka-Spakke
Valkoinen Enkeli
Hän
Arje
Mikael
Rakel Liekki
Laura Lee
Sabina
John Sumusalo
Heikelä ja Linnanahde
Jenni

Homous, tuo taudeista salakavalin nosti tänäänkin päätään.

Ei kommentteja: