torstai 17. tammikuuta 2008

Erittäin kovaa rasismia

Viimeisimmän kirkonpolttajan henkilöllisyys ei vielä ole selvinnyt ,eihän?
Mutta asiaan. Kuke The Viking puhuu asiaa. No mitäs muutakaan sillä on selvinnyt erittäin vakava rasismitapaus johon aion pyytää ulkomaalaisasiainvaltuutetulta selvitystä.
Nimittäin Ana the Konda joka on yksi vahvimpia tuntemiani ihmisiä, oli joutunut erittäin rasistisen kohtelun uhriksi.
Antti se jouluna kossun nappas ja lähti kas kas Kuubaan katsomaan että onkos sillä Fidelillä niin iso parta kun puhutaan ja onko jenkkiautoja saatavilla Suomeen. Kaikki meni ok, auto oli hanskassa mutta kaikki tämä vaivannäkö oli turhaa sillä Ana joutui erittäin raskaitten rasististen toimien kohteeksi. Antti yritti nimittäin joutui jossain vitun Kuubalaisessa baarissa ovella syyniin, ja Antille ilmoitettiin selkeästi että hän ei pääse nauttimaan bisseä.
Syyksi ilmoitettiin: "olet valkoihoinen".

Hei, kertokaa ihmiset toimiiko tämä rasismi toisinpäin? Voiko valkoihoista sorsia vai onko rasismi vain värillisten oikeus? Ystävälliset vastaukset mailiin voimakyykkaaja@gmail.com

Laitan sitten yhteenvedon.

Perustuslakiin vedoten tämän maan tasavertaisena kansalaisena myös minulla on oikeus kokea rasismia. Eikö? (seuraukset tosin ovat tunnetut) Ja vaadin että minua myös syrjitään, sillä olenhan joskus ollut kouluttamaton, laiha (9 v) ja olen kuunnellut radio Novaa

Vittu että vituttaa

Voimakyykkääjä.

1 kommentti:

Tupla-J kirjoitti...

Sehän on nimenomaan sillä tavoin, että kun valkoinen siirtää neekeriltä nenän poskelle, ei motiivi voi olla kuin se, että valkoista vituttaa neekerin ihonväri.

Oikeuslaitos on sitä mieltä, että neekeriltä ei voi kertakaikkiaan siirtää nenää poskelle esimerkiksi siksi, että tämä yrittää ryöstää valkoisen tai vittuilee vartin päin naamaa ja sylkee päin tyttöystävän kasvoja.

Kun neekeri vetää valkoista turpaan siksi, että tämä ei ole "brother" on kyse ihan normi pahoinpitelystä, eikä siihen tule minkäänlaista värikovennusta.