torstai 3. tammikuuta 2008

Kovat lääkkeet homouteen

Ei saatana.

Sain luottoystävältäni viestiä Monsieur Mossen elikkäs Raimo Jääskeläisen ankarasta homoelämästä. Hyvä juttuhan tässä on se että Mosse on kuollut homouteen, mikä on taudeista kamalin. Mossehan oli ehkä kovin homo mitä tässä valtakunnassa on koskaan ollut.
Jos Mosse ei olisi kuollut -80 luvulla homoille tyypilliseen tautiin, Tohtori Tornado olisi ehkä pystynyt häntä auttamaan. Mutta myöhäistä, mikä myöhäistä. Homous korjasi taas satoaan.

Töissä meni kaikki paitsi muna päin vittua. Maakiila on hajonnut, eikä iso HTC toimi. Ammunko itseni vai soitanko työvoimatoimistoon ja pyydän työntekijää? Ei kannata, sillä nuoria miehiä ei ruumiillinen työ kiinnosta. Niitä ei kiinnosta kuin teknomusa ja korollat, ja ehkä pillu jos eivät ole Mossen kaltaisia ankaria homoja. Väitän että laihojen kanojen elikkäs nykynuorison pituuspainoindeksi ei ole aivan kohdallaan, mistä löytyvät nykyajan isot,ruumiillista työtä tekevät miehet? Vittu mie ja miun kaverit kuollaan sukupuuttoon. Rautajätti, help me

Voimakyykkääjä, isojen miesten etuvartija ja varmasti hetero

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

"Hintit galvanoikaa pyllynne, niin tauti tartu silloin ei" opasti Sleepy Sleepers aikoinaan, mutta mikä olisi se varsinainen lääke ja ennaltaehkäisevä rokote koko tuhkaluukkutaudin kitkemiseksi.

Pahinta on jos kovanlaatuinen homous alkaa tarttua ja riehua valtoimenaan.
Suomalalainen ole varuillasi, homous voi iskeä kun vähiten odotat:
www.youtube.com/watch?v=sdIEmhKTgtw
Pieni hintti saa turpaan:
www.youtube.com/watch?v=SOtiA7muwqw