sunnuntai 27. tammikuuta 2008

Kaisa on nero osa 2

Eilen tarkentui että Kaisulia epäillään epon käytöstä. Ensikseenkin epo on verrattavissa keltaiseen Jaffaan ja näitten veriarvojen kanssa pelaamisesta P.Teurajärvi jo aikoinaan totesi että amatöörimäistä puuhastelua.

Olen hieman pettynyt. Toivoin iltarukouksessani että Kaisulilta löytyisi valtavat Winstrol arvot tai Testo-Halcion tahi Durabolin-pitoisuuksia mutta että epoa. Hyi helvetti. Olin mentoriini Kukeen yhteydessä ja Kuke kommentoi asiaa vain näin "lapsellista"

Jos vedetään niin vedetään täysillä. Perseen pitää muistuttaa neulatyynyä ja vähintään kaksi keikkaa mielisairaalaan ennenkuin voidaan edes keskustella aiheesta. Eikä mitään suoritusarvojen kohoamista, saatana jos olet koko ajan niin sekaisin että näet pikku-ukkoja ja muuta niin silloin on douppaaminen kohallaan. Edelleen odotan ampumahiihtoliitolta yhteydenottoja alan ns ammattimiehiin.

Aamulla töihin ja maakiila julistaa synkkää soundiaan. Eikä tullut pesääkän eilen kun olin jo klo 17.00 niin sekaisin etten tiennyt kenen poika olen. Vittu viina ja V8.

Rok rok

Voimakyykkääjä, Punisher

Ei kommentteja: