torstai 15. toukokuuta 2008

Hänhän elää

Voi vittu ja tuhat neitsyettä.

Valtionkin tunnustama lapseni teki sitten esitelmän sotiemme ajasta. Sinäänsä ansiokkaan kirjoitelman jälkeen tuo lapsiraukka, joka ei vielä tiedä totuutta, oli loppukaneettiinsa lisännyt lauseen "Hitler elää Argentiinassa" Ja voi isin mukaan helvetin hyvin.

Samassa kirjoitelmassa kerrottiin Helsingin pommituksista, ne kokeneen ihmisen silmin, siitä miten lentosotamestari Ilmari "Illu" Juutilainen oli Sortavalan halutuin alfa-uros ja siitä miten isoisäni seinälle päätyi kellastunut paperinpala "Kriisin ajan palveluista kiittäen stm xxxx" Mannerheim.
Lisäsin oman lisäni tyttäreni (aviottoman) kirjoitukseen jossa hieman mainitsin Johtajasta. Ja nyt tyttörukka on koulussaan kusessa siitä että isänsä lietsoo hieman totuutta siitä että onko ne piikit ihmisiä vai ei.


Joudun sitten koululle jonkun vitun kuraattorin juttusille. Siitä sitten myöhemmin. Olen kuulemma pilannut kasvavan nuoren ajatusmaailman moraalittomilla ajatuksillani. Kukelle tuli soitettua, ja vankkumaton tuki on takana. Meille ei sosdemit vittuile!

Voimakyykkääjä, ulkomaalaisten paras kaveri (paitsi kinukit, ja He)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Myös Seppo Saurio elää. Tunnetaan nykyään nimellä Mike Alexis.

http://irc-galleria.net/view.php?nick=Mikealexis

http://www.city.fi/keskustelut/view.php?id=39303