keskiviikko 30. huhtikuuta 2008

Lapsille joululahjat-jo nyt!

Helvetin kovaa vappuaattoa (kommunistien ja työväen juhla-en juhli)



Nyt paukahtaa romaniasta nimittäin todella kova uutinen. Joululahjat kannattaa ostaa heti ja varsinkin perheen pienimmille.



Ken Barbie, tuo kliinisyyden ja homouden kirkkain ilmentymä on saanut kovan kilpailijan. Romanialainen yrittäjä tuo markkinoille uuden nuken-ei enempää eikä vähempää kuin Aadolf Hitler-nuken. Aatulle saa mukaansa erilaisia vaatteita (mm SS-uniformu, lederhosen-puku vapaa-aikaan sekä paraatiasu). Settiin tulee alkuvaiheessa mukaan myös jonkinlainen värisatsi jolla Aatun naamanilmeitä voi muutella. Itse ajattelin välittömästi tilata ko nuken ja luoda Aadolfin katseeksi Johtaja on petetty-elokuvasta (Der Untergang) tulleen alaleuanväpätys ilmeen sekä muokata lasten vanhoista Barbie-nukeista hänelle seuralaiseksi Eva Braun-nuken jolla on nahkaiset stay-upit ja koppalakki ja ruoska.
Jumalauta on nimittäin kaikenlaiset Spider-Man, Action-Man ja He-Man nuket paperia pilttien leikeissä kun Johtaja tulee paikalle ja pistää koko jengin uuniin. Täytyykin selvittää tuleeko nuken mukana muuta asiaan kuuluvaa materiaalia, nimittäin sammutettua kalkkia, Johtajan koirat Blondie ja se mäyräkoira (en tiedä nimeä), yms kivaa.

Valmistaja on kertonut että jos tuote saavuttaa suosiota niin hän tekee koko kolmannesta valtakunnasta nuket. Vittu kelatkaa lasten ilmeitä synttärikutsuilla tai jouluna kun paketeista paljastuu esim täysi suora: Johtaja, Himmler, Göebbels, Mengele ja Rommel. Mikä parasta isätkin voivat nyt paremmin osallistua lasten leikkeihin ja viettää laatuaikaa lastensa kanssa.

Jawolh!

Kuulin helvetin huolestuttavia uutisia. Kikspoksning-Tiku, tuo laihuuden ruumiillistuma oli vaihtanut moottoripyörän ja soittanut Kukelle että hänellä on tälläinen vehje.Kuulemma saksalainen. Tiku oli ääni väristen kertonut että pyörä on Johtajan kotimaasta. (en tosin tiedä valmistetaanko Johtajan syntymäkotimaassa Itävallassa pyöriä, tai hänen nykyisessä kotimaassaan Argentiinassa, Voim.kyyk.huom.) Kuke oli kuulemma pyytänyt Tikua tulemaan heille näyttämään vehjettä. Helvetin huonosti sanottu, nimittäin noin 3 sekuntia oli epätietoisuutta siitä onko heterouden lujin linnake murentunut ja homous, tuo taudeista salakavalin hiipinyt valtakunnan vahvimman residenssiin.
Puhelu Kukelle meni näin:

-aaaaarrrhhhgggghh heilheilheilheil plumputiklunk Kuke (haudantakaisella äänellä)
-Voimakyykkaaja sieg heil.
-heilheilheilheilaaaaaaargghhhh
-oletko hetero vielä?
-vittusaatanaheilheilperkeleaaaaarrggghhh jumalautaperse tietenkin kuolema homoille
-no ei mulla muuta
-tuut tuut tuut

Eli kaikki on niinkun pitääkin. Ja kas kas-kevät oli tullut.

Voimakyykkääjä, master of maakiila

in top 5
-heterous
-voima
-rymd mehu
-jamesfarkut
-retukengät
-veriripuli
-myrkkystruuma
-testoanasustadecawinstrol ja mitä tähän kuuluu

out top 5
-homous
-laihuus
-kasvissyönti
-heikkous
-ohuet raajat
-kimittävä ääni
-karate
-kungfu

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HELVETIN KOVA RIKOSUUTINEN TURUSTA:

TURUN SANOMIEN OTSIKKO OLI:
UIMALASI RYÖSTÄJÄT TUOMIOLLA!!!!
JA LEHTI JATKAA: UIMALASEIHIN PUKEUTUNEET RYÖSTÄJÄT TUOMITTIIN 1.3 VUODEN VANKEUTEEN...JNE.

RYÖSTÄJIÄ OLI KAKSI, MOLEMMILLA UIMALASIT, TOINEN UHKASI BAARIMIKKOA VESIPISTOOLILLA SAMAAN AIKAAN KUN TOINEN SUIHKUTTI PIPPURIKAASUA ASIAKKAITTEN PÄÄLLE.

RYÖSTÖYRITYS KUITENKIN TYREHTYI KUN MIESTEN NAAMIOINA KÄYTTÄMÄT UIMALASIT MENIVÄT HUURUUN.

TÄLLÄ TEMPULLA PÄÄSISI AMERICAN BOXING RITARIKSI JOS TEAM HOLLOLAN SAITTI OLISI VIELÄ AUKI.

PYYNTÖ MÄKYSELLE JA AITTOMÄELLE:
AVATKAA SIVUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KUKE THE VIKING HELL BLOOD MANAGER DESTROYER

Appleball kirjoitti...

http://naurunappula.com/302905/Finnish_Seppo_Lehto_is_not_easy_target_alike_Theo_Van_Gogh