perjantai 18. huhtikuuta 2008

Minua sumutettiin - kosto elää

Pimp my Kotkanpesä.

Minua on sumutettu rajusti. Kävin nimittäin ostamassa pizzan. Normaalistihan en osta pizzaa koska pitsa on italialaisten 170 senttisten laihojen rasvatakatukkaisten ruoka. Italialaisilla on sitä paitsi nenät kuin ajokoiralla mulkut. Hyi helvetti.

Mutta asiaan. Ystäväni, helvetin kova voimailija Ylimieli-Arto Soikkalasta aka Arto Muna kehuu aina ylitsevuotavasti Turkkilaista, Marokkolaista, Tunisialaista sekä ennenkaikkea Egyptiläistä ruokakulttuuria. Hän aina muistaa sanoa että suomalaiset eivät osaa tehdä kansainvälistä ruokaa. Arton suosituksesta menin hakemaan sitten pitsan Kemerin Pentiltä, joka on syntynyt Turkin Analiassa. Tilasin jonkun Bosporin spesiaalin jossa piti olla lihaa kuin hautuumaassa, juustoa, kinkkua, herkkusieniä, hotapulveria ja pluff-jauhoa.

Kun sitten sain pitsan, ensimmäinen pettymykseni oli lätyn koko. Se oli helvetin pieni. Edes Norjalainen saatananpalvoja ei ole niin kalvakas ja pieni kuin tämä pitsa. Lisäksi siitä puuttuivat lähes kaikki tilaamani lisukkeet. Mutta juustoa oli aivan vitusti. En tietenkään syönyt pitsaa vaan lähetin sen tulikivenkatkuisen kirjeen mukana kuluttajasuojavirastoon.
Sitten soitin ulkomaalaisvaltuutetulle sekä ulkomaalaisvirastoon, työministeriöön ja USA:n suurlähetystöön. Saavat tarkastaa koko kioskin maassaolon edellytykset. Seuraavaksi soitan ulkomaalaisetsivä (colour detective9 KGB-Turmiolle, jolta löytyy sumuttamiseen ns kovat lääkkeet.

Olen nyt viettänyt illan puhelimiessa ja tilannut kyseisestä pitseriasta 48 pitsaa, 16 kebabbia sekä 12 kanarullaa. Olen lisäksi tilannut kyseisen liikkeen pitsataksin ajelemaan kaupungin laidalta toiselle. Onpahan Kemerin Pentillä ja kumppaneilla hommia. Nimittäin mulle ei vittuilla.

Ja varoituksen sana näin keväisin: "Tilaisuus tekee homon"

Voimakyykkääjä, tillilihan ystävä

5 kommenttia:

Telly Savalas kirjoitti...

Helvetin hyvä. Mokkamunat osaa sen, kusetuksen. Hieno runo muuten. Tässäpä tulee oikein järjestetty tilaisuus. Kaikki puitteet on vimpanpäälle kodallaan. Kannattaa katsoa kaikki 3 jaksoa. kokonaan. http://www.youtube.com/watch?v=DbLEoIC1o0k&feature=related

Telly Savalas kirjoitti...

Helvetin hyvä.
Nyt kevään tullen onkin mainio mahdollisuus järjestää kunnon AB-tilaisuuksia jottei tälläinen vääryys kohtaa enää uudestaan oikeamielisiä voimia. Kuten tässä h
ttp://www.youtube.com/watch?v=DbLEoIC1o0k&feature=related

Appleball kirjoitti...

HEIL VOIMAKYYKKÄÄJÄ,

TAHTOISIN KYSYÄ MITEN TÄYSIKUU VAIKUTTAA VOIMAILUUN. NIMITTÄIN VIIME YÖNÄ KÄVIN VOIMAILEMASSA JA TÄYSIKUU MOLLOTTI TAIVAALLA. EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI: KUN TULIN POIS SALILTA, KELLO OLI JO REILUSTI YLI KAKSITOISTA ELI PÄIVÄ OLI VAIHTUNUT HITLERIN SYNTYMÄPÄIVÄKSI.

OLENKIN NYT AIVAN SEKAISIN. MITEN TÄSTÄ NYT JATKAISI ETEENPÄIN?!!!

Anonyymi kirjoitti...

"Ja varoituksen sana näin keväisin: Tilaisuus tekee homon"

Näin on! Kuten nähtiin, jopa Hänen syntymaassaan on taas kevät ajanut kaikenkarvaiset sairaat rutsarit ja laihat heikkovirtamiehet koloistaan.
Missään et ole turvassa.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä vittua tämä on? Lopettakaa aikuiset nyt tämä pelleily ja kirjoittakaa jotain älykästä. Hitleristkäkin kehdataan mainita, hyh.