torstai 17. huhtikuuta 2008

Ilmailuonnettomuuksia

Uutisia ilmailun saralta:

Kongossa on lähtenyt useita negroidiseen rotuun kuuluvia henkilöitä taivaallisiin banaaninviljelyjoukkoihin. Kuolleita on useita, noin kymmenen, jopa ylikin, ja paljonkin yli. Onnettomuus johtui siitä että entinen banaaninviljelijä, pitkätakaraivoinen lentokoneen kuljettaja oli laskeutunut ohjesääntöön kuulumattomalla tavalla nokka edellä rotkoon huomattavalla ilmanopeudella.

Päivä onnettomuuden jälkeen tästä Belgian siirtomaasta tuli huolestuttava tieto että kuolleitten määrä on pudonnut puoleen, jopa alle ja paljonkin alle. Myös pitkätakaraivoinen kuljettaja N`Kwimbo-Martti sekä miehistön jäsenet L´Chulthu-Martti ja Sambesi-Martti olisivat selvinneet hengissä. Paikalla olivat myös Viidakkopartio, Mustanaamio ja Tarzanin poika Korak.

Vain kaksi päivää tämän ilmailun kammottavan päivän jälkeen entinen banaaninviljelijä, nykyinen lentokapteeni ohjasi Malabossa, Länsiafrikkalaisen Päiväntasaajan Guinealla koneensa huomattavalla ilmanopeudella tällä kertaa suoraan mereen. Kone oli matkalla Annobonin saarelle, joka ei ollut siellä päinkään missä kone seikkaili. Kadonneitten joukossa on mm paikallisia ministereitä, jotka eivät viestitelleet kännyköillään salarakkaille tapahtumahetkellä koska Soneralla ei yllättäen ollut kenttää. Kadonneita jäävät kaipaamaan mm Masai-Martti, Zulu-Martti ja Pingo-Pongo-Martti. Paikalla olivat Viidakkopartio, Guran, Devil, Tarzanin poika Korak ja Pekka ja Pätkä neekereinä.

Tiesittekö että afrikassa joka kuudes lento päättyy jonnekin muualle kuin kiitoradalle?

Kysyin isältäni, joka on maailmaa nähnyt mies, että mistäköhän johtuu että Afrikkalaisille lentokapteeneille sattuu näin paljon kaikenlaista. Isäni mietti pitkään ja totesi että isot sieraimet-niillä on kyllä hyvä ottaa vainua savannilla, vainut tallentuvat pitkään takaraivoon jossa on tilaa hajukeskukselle, hillittömän korkea pomppu (vrt Masait) ja lapsenomainen mieli ja alati naurussa oleva suu. Ehkä tämä johtuukin siitä että paksuhko alahuuli on ottanut kiinni ohjaussauvaan ja siten edesauttanut koneen syöksymisen. Toisaalta esim Masai-sotureilla on helvetin huono stressinsietokyky, kun elokuvassa Tarzan ja Oparin aarteet Johnny Weissmuller pikkaasen karjahti niin sadat masait, jopa tuhannet ja ylikin ja paljonkin yli, syöksyivät vuorten rinteeltä rotkoon.

Kaikenlaista. Oliko 9/11 vain Pohjois-afrikkalaiseen rotuun kuuluvien rauhaa rakastavien islamistien inhimillinen ohjausvirhe? Onko tätä tutkittu? Mitä sanoo Pentagon? Entäpä Jack Bauer? Palaan asiaan.

Yours,

Voimakyykkääjä

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kannatan voimakyykkäjän ylentämistä Afrikan ilmavalvonnan päälliköksi. Vähimmäisvarustuksena lukuisia Stinger ohjuksia, helvetisti SAM patteristoja, pirtua, pitkä rintaisia piikattaria (nuoria), voimailulääkkeitä, pirtua, johtajan hail mai raid kuvia sekä nelivetoinen maasturi.

Anonyymi kirjoitti...

Mustanaamio ei ole ollut paikalla, koska on ollut pääkalloluolassa hakkaamassa halkoja..Guran taas on ollut kyhäämässä savimajaa Sarvivuoressa ja vidakkopartioon kuuluva Eversti Worobu kumppaneineen ja masai miehineen on ollut ko aikana pelaamassa pokeria punaisilla korteilla..-Fantom-

AinoNurminen kirjoitti...

Hei!


Minun nimeni on Aino ja olen freelancer Promo logic:lla, netti media toimistolla. Olisimme kiinnostuneita lisäämään 2-3 lausetta ja linkin teidän sivullenne sovittuun hintaan vuodeksi.

Olkaa hyvä ja ilmoittakaa jos tämä kuullostaa kiinnostavalta ja annan lisätietoja. Jos omistatte myös muita sivuja, olkaa hyvä ja liittäkää niiden URL osoitteet jotta voin käydä myös ne läpi mahdollista sopimusta varten.

Kiitos ja pikaisiin kuulemiin!

Ystävällisin terveisin

Aino Nurminen
nurmien.aino@gmail.com