tiistai 27. marraskuuta 2007

May The Sustanol be with you

Ei vittu.

Kovaa palautetta on tullut oikealta ja vasemmalta. Tulen palaamaan kaikkiin aiheisiin heti kun on aikaa mutta ensimmäiseksi puututaan ehkä suurimpaan epäkohtaan sen jälkeen kun joku epäili että Jari Sillanpää on melkein hetero.

Nimittäin nokipiikit ja rättipäät ja muut kurkunkatkojat ja lampaan nussijat vittuilevat tällä hetkellä meille ankarasti. Pidättekö rakkaat ihmiset islamin uskontoa tällä hetkellä lempeänä, armollisena, sekä anteeksi antavana vaihtoehtona? Vitut, sanon minä. Suomalainen rauhanturvaaja murhattiin ja kulissisyylliset saivat kuolemantuomion. Mikä nopeasti muutettiin elinkautiseksi vankeudeksi. Mikä jonkun valtion päämiehen (Hamid Karzai) toimesta muutettiinkin nopeasti kolmeksi kuukaudeksi vankeutta ,eli tappajat ovat vapaita herrasmiehiä nykyään. Katsos kun oli yleinen armahdusviikonloppu tai jotain. Jotenkin toi islamin silmä silmästä ja hammas hampaasta unohtuu.

Seuraavaksi napsahtaa todennäköisesti tuo fatwa, mutta järjestäkää tuo kurkkuni viiltäminen ja rituaaliteurastaminen ja ruumiin häpäisy rakkauden uskonnon nimeen vaikka ens viikon loppuun, kun on noita vähän kiireitä.

T. Voimakyykkääjä, Eternal Erection

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka olenkin ruutiaseitten ystävä, niin tässä tapauksessa ratkaisisin ongelman ydinaseilla. Kahteen kertaan. Tämä voitaisiin kuvata DVD:lle, jota kommenttiraidalla kommentoisi arjalaisen veren liiton elossa olevat jäsenet.

Juttutoiveeni esittäisin pahimmat sukupuolitaudit ja mistä niitä voi saada?

voimakyykkaaja kirjoitti...

Osa yksi julkaistu. Lisää tulee kunhan tauteja saadaan. Tauteja saa suojatuista seksisuhteista, jos paljaalla panee ei yleensä tule mitään. Kumin kanssa kun ährää niin se yleensä hajoaa ja tauti on varma.

Voimakyykkääjä

Anonyymi kirjoitti...

Eternal Erection, jos kärsit priapismista niin kotihoitona voit kokeilla kylmää suihkua, kyykistelyä tai portaissa kulkemista.

Jos ei auta niin kannattaa pikaisesti mennä terveyskeskukseen, niin he kuppaavat laskimoveret paisuvaiskudoksesta hittoon, niin hellittää jöpötys