perjantai 23. marraskuuta 2007

Pikku vinkkejä ammattimiehiltä

Hän elää.

Sähköpostiosoitteeseeni oli tullut pari kiperää kysymystä liittyen vakavaan voimaharjoitteluun. Ja aina kun minä harjoittelen, se on vakavaa.

Nimimerkki Tiku kysyy seuraavaa:

"Olen 185 cm pitkä ja painan 48 kiloa. Miten saisin massaa lisää?" Vastaus: Mittasuhteesi ovat päin vittua. Pituuspainoindeksisi on -68 eli tarvitset välittömästi lisää massaa. Oikea keino on ottaa yhteys reilujen Kuseloitten verkkokauppaan, ja tilata sieltä ruotsalaisten maajoukkuekaratekoittenkin käyttämää kananmunavalkuais jauhoa. Jauhoon ovat Kuselat lisänneet omaa salaista ainesosaa, joka sisältää mm zyklon b:tä sekä agent orangea. Massasi lähtee infernaaliseen nousuun. Toinen hyvä vaihtoehto on syödä pari Salama-akkua tai 6 kiloa kuuden tuuman rautanauloja.

Nimimerkki Kerava White Warrior kysyy seuraavaa: "Saako pilottitakkeja XS-kokoisena ja onko kerhotilat turvallista rakentaa puuhun?

" Vastaus: Kysy eläintarvikeliikkeestä mäyräkoiralle tarkoitettua ulkoiluliiviä ja pyydä äitiäsi pienentämään sitä ja maalaa se sraylla mielivärisi mukaan. On.

Nimimerkki Ankara Hetero kysyy seuraavaa: "Mikä on oikea kulma alataljavetoon?"

Vastaus: Kulmalla ei ole mitään väliä, kunhan vedät vain niin perkeleesti.

Lopuksi ystäväni Tohtorin pyynnöstä kaupallinen mainos:

SÄHKÖSHOKIT YHTÄ RYTKYÄ 4 TUNTIA 3 HINNALLA. MYÖS KOVAT LÄÄKKEET HOMOUTEEN Doctor fi. dri. chaos lis tri WWW.TOHTORITORNADO@USMARINECORPS.FI

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Milloin tulee elokuva-arvostelu:

He lives. The search for the evil one.

Anonyymi kirjoitti...

Olemmeko kenties tavanneet setan bileissä? Tunnetaanko sinut piireissä nimellä vahva nahka homo?