torstai 27. joulukuuta 2007

Kovimmat jätkät päivitys II

Nyt on pakko päivittää kovimmat jätkät TOP 10 listaa. Sen verran rajua toimintaa on viime aikoina ollut. Näitä tarinoita, millä pojat ovat kannuksensa ansainneet, ei voi kertoa koska mm eilen joku ulkomaalaisvaltuutettuämmä ilmoitti tekstitv:ssä tutkivansa tuhero kosteana kaikkia sivustoja joilla kerrotaan asiat niinkun ne on. Liekö hän kiinnostunut muutenkin kuin ammatillisesti esim pohjoisafrikkalaista syntyperää olevista henkilöistä, juuri näistä jotka käyvät töissä Cafe Sociksessa ja sitten kovan päivän töitä paiskittuaan menevät himaan ja vetävät akkojaan pataan. Lisäksi Valpon agentit hengittävät niskaani koko ajan. Nytkin jouduin kaivamaan tunnelin täältä Kemiöön, jos tulee äkkilähtö.
Anyway, tässähän näitä:

1. Ylimieli-Arto Saikkolasta (aiheutti mm suomi24.fi sivustolla kauhua kovilla kannanotoillaan)
2. Kinasen Lapa
3. Thasmorg (kun Thasmorg astuu huoneeseen, lämpötila laskee välittömästi 6.66 astetta, maito happanee, lehmät menevät ummelle ja temppelin esirippu repeää ylhäältä alas asti)
4. Pentti Vatka (rajuin yksityisetsivä sitten Kyllikki Pinkertonin tai Makkosen veljesten Toholammilta, likaisten temppujen osastolta)
5. Minä
6. Kuke (ilmoittautui viimeksi sekä Vietnamin sotaan että Gettysburgin taisteluun)
7. Tiku
8. Rautajätti aka Ironstorm (mies joka on ollut palkkasoturina Stalingradin piirityksestä Kongon sisällissotaan. Todennäköisesti myös mies JFK:n sekä Olof Palmen sekä John Lennonin salamurhan takana)
9. Minä
10. Arnold Schwarzenegger

Palataan, Voimakyykkääjä, Gorgorothin tasanko

Ei kommentteja: