torstai 13. joulukuuta 2007

Tapaus Jere Karalahti

Vittu kun vituttaa.

Nimittäin se että Suomen Jääkiekkoliitto vai mitä vitun liito-oravia ne on, langettivat jääkiekkopiirien ankarimmalle AB (American Boxing) miehelle jotain kilpailukieltoja. Jos mies sekoilee vähän joidenkin narkoottisten aineitten kanssa, niin sillehän pitäisi myöntää legendaarinen AB-risti eikä mitään kieltoja. Urheiluun on aina kuulunut, ja siihen aina kuuluu erilaiset laihuutta, aneemisuutta, lyhytkasvuisuutta ja yleistä heikkouden tunnetta parantavat aineet. Tiettyjen joitain mitaleita voittaneitten yleisurheiluheittäjien saavutuksia ihannoidaan vieläkin vaikka ne oli tehty niin hirvittävissä ana-hurmiossa että edes Pikku-Aaro ei vedä niin kovaa tavaraa mitä he. Mutta yleisurheilustahan ei saa puhua.
Jumalauta, itse kannatan sitä että Citius, Altius, Fortius paskan tilalle tulee Sustanol, Testohalcion, Decadurabolin. Katottais sitten kenen maksa vittu kestää.
Karalahti on äijä vaikka se pelaakin homokiekkoa. Se ei ole koskaan alentunut maitopojaksi eikä reilun pelin mieheksi. Vaan on tehnyt asiaa omalla tavalla vaikka paskaa tulee punttiin koko ajan.

Kalervo Kummola on suurin mulkero tässä asiassa. Ja koska Suomen jääkiekkohallituksen jäsenet kaikki imevät KK:n tavia ja nuolevat hänen anustaan, päätös on mikä on.

Jere on tervetullut American Boxing Organisaatioon sekä Death Like Associationiin sekä kaikkiin muihin mitä näitä nyt on. American Shooting myös kaipaa terveitä, suomalaisia heteromiehiä kaikkeen kivaan.

Nyt on pakko ahdistua. Huomenna katsomaan heviä livenä ja loppuillasta itsensä viiltelyä sekä mahdollisesti Keuruun vanhan puukirkon poltto. On taas se aika kuukaudesta. Kyykkypäivä ja illalla paskannan verta ja paskaa. Messias Jari Leinon sanoin, negatiiviset toistot ovat positiivisia.

Hail Satan

Voimakyykkääjä

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

HELVETIN KOVAA TEKSTIÄ...STOP
JATKAKAA SAMAAN MALLIIN...STOP
TUEMME TEITÄ...STOP

MARTTI JA MARKKU SIPILÄ
TURKU KUNG FU

PS.SEPPO SAURIO EDUSKUNTAAN