torstai 27. joulukuuta 2007

Lajeja joita tulee välttää viimeiseen asti

Kammottavaa. Edes radio Novan lähetykset eivät saa samanlaista hirvittävyyden tunnetta aikaan minussa, kuin mitä eilen joltain kanavalta lähetetty dokumentti.
Kyseessä oli jostain helvetin laihasta kinukista nimeltä Bruce Lee tehty dokumentti.
Ensiksikin haluan suurelle yleisölle tuoda muutamia tosiasioita Bruce Leestä.
Hänhän oli kinukki. Toisekseen hänen pituus/painoindeksinsä oli niin päin persettä että hietamadollakin on enemmän massaa kuin mitä tällä riisinpurijalla. Leehän painoi ainoastaan 60 kiloa, mutta pituutta hänellä oli 170 cm. Itse olin 8-vuotias kun olin yhtä kevyt ja lyhyt. Olen aina sanonut että riisin syönti aiheuttaa anemiaa.
Kyseessähän oli tietenkin vääristelty tieto, nimittäin Bruce oikeasti painoi 38 kiloa ja hän oli 152 cm pitkä. Ja sitten häntä pidetään taistelutaitojen messiaana.
Jos otetaan esimerkiksi Kinasen Lapa, joka on hullu ja iso bodari. Mitä kuvittelisitte jos Bruce hyökkäisi Kinasen päälle heilutellen syömapuikon ohuita raajojaan ja kirkuen ääni falsetissa? 16 kilon ojentaja puhuisi kerran ja kinukista tulisi Kiinan ensimmäinen taikonautti. Tommosia hernekeppejä katkottiin jo vuonna-72 Kemiön ainoan mutta parhaan nakkikioskin edessä.
Lisäksi ohjelma oli muutenkin arveluttava. Ohjelmassa esiintyi Kareem Abdul Jabbar (piikki) joka on kyllä saatu näyttämään trikkikuvilla pitkältä, mutta todellisuudessa hän on helvetin lyhyt ja laiha.
Lisäksi Chuck Norris, tuo Amerikkalainen Texas Ranger oli trikkikuvilla saatu näyttämään helvetin pieneltä. Chuck Norris on nimittäin ollut Vietnamin sodassa, samassa joukkueessa Rautajätin aka Ironstormin kanssa. Tämä on faktaa sillä molemmat saivat purppurasydämen sekä rautaristin Phno Pien taistelussa. Pojat olivat ottaneet sen DVD:lle ja olen sen itse nähnyt.
Minä en ymmärrä miten ihmiset viitsivät pukeutua lakanaan taikka silkkisiin yöpukuihin, jonka selässä lukee Team Finland. Menisivät salille ja aloittaisivat vaikka penkkaamisen harjanvarrella(avustettuna) niin kyllä se siitä lähtee.

Listasin kammottavimmat kinukkilajit mitä tiedän.

1. Karate (hyi helvetti)
2. Kung Fu (hyi helvetti)
3. Jeet Kune Do (hyi helvetti)
4. Thaikiksboksning (hyi helvetti)
5. Kaspin (hyi helvetti)
6. Krav maga (hyi helvetti)
7. Bujinkan Ninpo Taijutsu (hyi helvetti)
8. Karate (hyi helvetti)
9 Karate (hyi helvetti)
10. Liiton Karate (hyi helvetti)
11. Mummouinti (hyi helvetti)

Se on sellainen juttu että vaikka sifu pukeutuisi miten värikkääseen kansitakkiin, ja vaikka siinä lukisi Norjaksi että Markku ja Martti niin vittu se ei pelkällä kirkumisella ja aivoaalloilla se maakiila heilu. Muistakaa muutama totuus painoharjoittelusta. Vain isot painot kasvattavat isot lihakset. Ja jos sulla on päänsärkyä, sä vedät buranaa. Jos haluat isommat lihakset niin sä vedät testoa. Onko tätä jumalauta näin vaikea tajuta? Nyt on pakko soittaa Kukelle ja Thasmorgille, kun alko vituttaa niin raskaasti.

Voimakyykkääjä, suurvisiiri

ps huomasin vasta ruokatunnilla että olin unohtanut laittaa maakiilan käyntiin. ihmettelinkin että miten vitussa työ oli niin helvetin raskasta. tätä se huoli homoudesta, tuosta salakavalimmasta taudista sekä laihuudesta ja anemiasta aiheuttaa. kaikki eivät voi olla yhtä huolehtivaisia kanssaihmisistä kuin minä. jawolh, katkase

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HEIL SATAN.

VOIMAKYYKKÄÄJÄ, SATUIN KATSOMAAN SAMAA OHJELMAA. SE LAIHUUS OLI KAMMOITTAVAA JA SE PIRULLINEN KILJUNTA MEINASI RIKKOA MINULTA TÄRYKALVOT. MIKÄ SAA IHMISEN TAVOITTELEMAAN TUOMMOSTA ULKONÄKÖÄ KUN VOISI OLLA 130 KILOINEN JA KYYKÄTÄ SARJAA 300 KILOLLA, TOINEN KÄSI VIIKINKITERVEHDYKSESSÄ JA TOINEN ROOMALAISESSA TERVEHDYKSESSÄ?
EN VOI OLLA HUOMAAMATTA TÄÄLLÄKIN KOMMENTEISSA ESIINTYVIÄ ERÄITÄ ALIPAINOISIA VASTAVOIMIA. OLISI HYVÄ JUTTU JOS VOISIT KIRJOITTAA VOIMAKYYKKÄÄJÄÄN VOIMAOPPAAN VOIMAILUUN JA MINKÄ VERRAN S-VITAMIINIA ALOITTELIJAN TULISI OTTAA. ESIMERKIKSI KANNATTAISI NEUVOA ALOITTELEVIA VOIMAILIJOITA ETTÄ MG TARKOITTAA MEGAGRAMMAA EIKÄ MILLIGRAMMAA. EI IHMEKÄÄN ETTEI TREENIT KULJE KUN ANNOSTUS ON JOTAIN NOIN ONNETONTA.

TERVEISIN,

MURHAPOLTTO

Anonyymi kirjoitti...

tää blogihan on täyttä kakkaa :)