keskiviikko 12. joulukuuta 2007

No näitähän on jo.

Eli tämä kommentaattori joka uhoaa omalla kerhollaan, tämähän kyseinen kerho on perustettu jo vuonna 1971, jolloin Chulka (President of Black Widows Mc) ajoi samaa asiaa. Eli ei mitään uutta auringon alla.
Pikku-Aaron kanssa perustettiin Sumu Mc vuonna 1981 Lahden legendaaristen bodis-kisojen jälkeen ja sen jälkeen ei mielestäni ole moottoripyörärintamalla tullut mitään uutta. Pojat ajelee pyörillään ja ampuvat toisiaan,välillä singoilla ja välillä hieman pienemmillä kaliipereilla.
Pyöräideologialla ei ole mitään tekemistä näitten rosvoporukoitten kanssa, sillä jos teistä joku on oikeasti lukenut muutakin kuin Tex Willeriä niin tiedätte että ensimmäinen organisoitu moottoripyöräkerho oli Hells Angels Mc joka oli toisen maailmansodan lentäjien perustama ryyppy ja piikkauskerho. Samalla ajettiin vähän pyörillä. Nopeasti kyseisen ensimmäisen moottoripyöräkerhon rinnalle Texasiin perustettiin Bandido Mc Nation joka myös Bandidos MC:nä tunnettiin. Bandidos MC lienee tällä hetkellä maailman suurin moottoripyöräkerho, eli puhun tälläisistä 1% kerhoista. Tämän jälkeen tulivat Pagans Mc, Outlaws Mc sekä HÄN MC jota on ehkä pidettävä kovimpana kerhona koskaan. Death Lords, Black Widows sekä McPiiIki ovat tämän hetken eurooppalaisista kerhoista kovimmat. Mc Hitler hajosi sisäisiin erimielisyyksiin koska kerhon presidentti, sgt of arms, joutuivat ennenaikaisesti Valhallaan. Sihteeri Mikael sekosi muuten vaan.

Mutta uutta on tulossa:

JARI Mc vain vammaisille
Pekko ja Moottoripyöräilijät
TIKU Mp (mopoikäisille)
Son Of Satan Mc (tämä on kovinta sitten Henry Saaren meisselin)

Joskus tästä lisää mutta nyt luon tunskan käyntiin ja kuuntelen Born to be Wildin ja puen ukkivainaani tst-liivin päälle jonka takaosaan on kirjoitettu kosmos kynällä "Tali-Ihantala"
Kova kerho sekin
¨
Hail mai raid
Vóimakyykkääjä, real Jere Karalahti fan nr 1

Ei kommentteja: