lauantai 29. maaliskuuta 2008

Pentti Vatka ja hakaristin arvoitus Part 4

Tiistai-Torstai, hirvittävä sumu jatkuu...

Tohtori oli muuten sitä mieltä että varustus on pääosin kunnossa ja bileet voisivat alkaa. Pekka kannettiin suoraan kylpyhuoneeseen ja hänet asetettiinn ammeeseen makaamaan nato-asentoon. Tohtori teki nopean diagnoosin että Pekalla on kammiovärinä, ödeemä sekä alkava homous päällä. Tohtori suositteli että hän rakentaa nopeasti vanhasta kulmahiomakoneesta ja leivänpaahtimesta defin ja rytmittää Pekan samalla täyteen iskuun. Laitteen voi säätää myös siten että Pekalle voidaan antaa kovia sähköshokkeja-näin saadaan alkava homous myös kuriin, Tohtori esitelmöi.
Suunnitelmat muuttuivat kuitenkin nopeasti kun Piretti sipsutti silmät harittaen Tohtorin kainaloon ja vaati sukupuoliyhdyntää. Jätin pariskunnan kylppäriin sammuneen Pekan viereen ja menin takaisin olohuoneeseen. Rautajätti piti käskynjakoa ja vaati puhelinta itselleen. Kysyin että mihinkäs meinaat tällä kertaa soitella, ja Jätti totesi kylmästi että Etelä-Vietnamin keisarille.
Jätti selitti että Pohjois-Vietnamilaiset kommunistit ovat kehittäneet pirullisen kommunistisen suunnitelman ja että Etelä-Vietnamin keisaria ja sen rauhaa rakastavaa kansaa on varoitettava.
Samalla on saatava yhteys myös kenraali Grant E. Leehen, nimittäin Jätti tuntui omaavan suunnitelman myös Gettysburgin taisteluun. Jätti jatkoi katse kaukaisuuteen suunnattuna suunnittelutyötään ja tuumaili että ehkä Johtajalle pitää soittaa vielä Berliiniin, nimittäin ei ole viisas suunnitelma alkaa piirittämään näin talven alla Stalingradia. Pikku vinkkejä ammattimieheltä, Jätti naurahti ja iski silmää siten että 3 desin pikimustat silmäpussit vain heilahtivat.
KGB-Turmio sen sijaan katseli kiinnostuneena kun dopermanni Rommel yritti raiskata vuohta. Pekka oli jotenkin päässyt ammeesta ylös ja oli alasti ja kertoi yrittävänsä levitoida.
Baretti seurasi kiinnostuneena toimitusta, sillä Pekalla oli sellainen meisseli että sillä pystyisi tappamaan vaikka hevosen.
Näin jo mielessäni miten tämän vierailun jälkeen istuisin elinkautista tai olisin suljetulla osastolla loppuelämäni. Ja juhlat olivat vasta alussa.

Otin lisää viinaa, kourallisen Multitabseja sekä reilujen Kuseloitten verkkokaupasta tilaamaani vitamiinijauhoa. Nyt nimittäin tarvittiin tarkkuuta ryyppyhommiin.

Menin jotenkin sekaisin ja kuulin joka puolelta helvetinmoista vihellystä ja näin kaiken vähintään kolmena. Rautajätti aka Ironstorm oli puhelimessa ja otti yhteyksiä Norjaan. Hän nimittäin yritti tilata asuntooni Dimmu Borgirin, Satyriconin sekä Mayhemin keikalle. Kuulemma yhteydenotto tuonpuoleiseen olisi helpompaa kun taustalla soisi tunnelmaan sopiva musiikki ja pentagrammit palaisivat. Saksalaiset sotilasmarssit alkoivat tunkeutua kotiteatterin kautta korviini, kylpyhuoneesta kuului samankaltaista ääntä kuin 70-luvun saksalaisissa pornoelokuvissa, vuohi kiljui ja Rommel ulvoi. Lisäksi Rautajätti oli ehtinyt soittaa jo Kiinan suurlähetystöön ja vaati puhemies Maoa tai vaihtoehtoisesti Kublai-kaania puhelimeen.
Jätti heitti yläruumiinsa paljaaksi ja paljasti koko rintakehän peittävän tatuoinnin, tatuointi oli luonnollisen kokoinen kasvokuva eräästä maailmankaikkeuden kovimmista bodareista, nimittäin messias Jari Leinosta. Und das Chaos was bereit-kaaos oli valmis.

Eteisestä kuului saatananvittuperkelejumalautakusipääsikahelvettiä, rakas tyttöystäväni Eva tuli baarista kotiin joidenkin yliopistolikkojen kanssa jatkoille. Rommel alkoi astua raivokkaasti vuohta. Jätti viilteli itseään. Pekka oli tehnyt lakanoista itselleen Klu Klux Klan-asun ja kyhäsi olohuoneen sohvan jaloista ristin jota hän alkoi sytyttämään tuleen. Pekka julisti juhlallisesti että julistan liittokokouksen alkaneeksi.
Tohtori ehdotti että pidetään pikkujoulut, vappu, juhannus, ja uusivuosi samalla. Nyt ei jaksanut eikä pystynyt, liian hapokasta. Armahtava tajuttomuus nielaisi minut syliinsä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

http://crap.fi:81/archive/4055.jpg