torstai 20. maaliskuuta 2008

Piikkausta ruumishuoneella

Nyt on tapahtunut rajuja. Pomoni kysyi hallilla aamukahvilla porukalta, että onko vapaaehtoisia. Hän kertoi että tarvitaan kylmähermoinen ja korrektisti käyttäytyvä, hienotunteinen ja vaitiolotaitoinen kaveri spesiaalihommaan. Minä ilmoittauduin välittömästi koska osaan pitää salaisuuden. En ole vieläkään esim tunnustanut Kyllikki Saaren tai John F. Kennedyn murhaa, ja lisäksi kiistin jyrkästi osuuteni Ruandan kansanmurhaan. Olen lisäksi hienotunteinen ja käyttäydyn korrektisti.

Pomo sanoi että nyt saatiin oikea mies oikeaan hommaan, nimittäin ruumishuoneella oli hieman lattiapinnoitteen piikkausta. Värisin innosta. Kävelin vessaan ja maalasin kehoni täysin valkoiseksi sekä vetelin mustalla permanenttitussilla kasvoihini ja ylävartaloon Haitilaiselta voodoo-papilta oppimiani kuvioita, nimittäin kuolleitten kanssa ei parane vittuilla.

Pakkasin autoon uskollisen ystäväni Bosch GSH 11 (aka Boschhammer) piikkauskoneen, varateriä, sekä varuilta manaajaelokuvan, Vatikaanin ja paavin puhelinnumeron, Sinn Fein-jäsenkirjani sekä Bela Lugosin kuvan. Nimittäin kuolleitten kanssa ei parane vittuilla.

Saavuin obduktio-osastolle ja kalman haju leijaili vastaani jo ulko-ovella. Joku näppärän näköinen hoitsutyttö tuli vastaani ja kertoi talon säännöt, eli kuolleisiin ei saa koskea ja valokuvaaminen ja muut tallenteet ovat ehdottomasti kielletty. Lausuin tytölle mystisesti "If two is dead three can keep a secret" Lisäksi jouduin pukemaan valkoisen kaavun päälleni (protec-suojahaalarin) joka muistutti erittäin paljon KKK:n kaapua. Tuumailin että onpa vitun asiallista meininkiä. Joku patologilääkäri kävi vielä tervehtimässä minua ja osoitti alueen mikä piti piikata. Tohtorilla oli myös samanlainen kaapu ja ajattelin että hän on joku klaanin vitun iso päällikkö, joten iskin hänelle silmää ja kuiskasin nopeasti "South gonna rise again"
Ja eikun hommiin. MP3 soittimeen Norjalaista kirkonpolttometallia ja volssit kaakkoon. Oli mieletön tunne katsoa ruostumattomilla teräsvuoteilla makaavia vainajia ja samalla lyödä Boschhammeriin täydet kierrokset. Juuri piikatun betonin tuoksu ja kalmanhaju sekä formaliini oli niin voimakas efekti että alaleukani alkoi väpättämään ja huomasin että kyynel tuli silmääni. Olin vahvasti liikuttunut, tunne oli sama kun ensimmäisen kerran 14-vuotiaana nostin 140 kg penkistä. Ajattelin kuolleita katsoessani että nyt piikkaan rajummin kuin koskaan ennen. Betoni murtui terän alla, raudoitukset kipinöivät ja olin jonkinlaisessa hurmostilassa. Ilmeisesti raudoitukset menivät sitten näitten teräsvuoteitten alle tai jotain, sillä voin vaikka vannoa että pöydällä olevat ruumiit alkoivat tanssia eldanka-järven jäätä piikkauksen tahdissa. Jumalauta, kuolleet heräävät ja aivan selvästi eräs iäkkäältä vaikuttava vainaja kohotti kättään yläviistoon. Lisäksi tuntui että jääkylmä käsi tarttui hauikseeni ja kuiskasi "Pumping Iron" Olin kuin keskellä elokuvaa Night of Living Dead. Oli pakko heittää yläruumis paljaaksi.
Piikkikone piti niin kovaa ääntä ja Gorgorothin kauneimmat kappaleet kaikuivat kuulokkeista että en kuullut kun patologin avustaja kirkui ääni falsetissa manaajaa ja pappia paikalle. Saatana on saapunut Moskovasta tänne-ylilääkäri huusi ja silmämunat villisti muljahdellen pyörtyi kallosahansa kanssa lattialle. Pari lääkintävahtimestaria köytti nippusiteillä ruumiit takaisin pöydälle ja varmuuden vuoksi kumauttivat nyrkillä näitä otsaan, ja murisivat että tällä ruumishuoneella kuolleet pysyvät kuolleena. Sain homman tehtyä ja lähdin vastentahtoisesti ulospäin rakennuksesta. Varmistin kuitenkin vakseilta että onhan heillä riittävästi sammutettua kalkkia, ja uteliaana kyselin missä uunit sijaitsevat. Jostain syystä he olivat aivan hiljaa.
Yksi nuorehko naisvainaja katsoi tyhjillä silmillään minua ja selvästi iski minulle silmää. Katsoin häntä takaisin ja sanoin "I`ll be Back".
Alussa tapaamani hoitaja istui käytävällä ja tuijotti naama totisena eteenpäin, kuola valuen rinnuksille ja hoki isämeidän-rukousta etu-ja takaperin. Lisäksi hän pyysi saada puhua isä Merrinin kanssa. Katsoin naista ja annoin hänelle puhelinnumeroni ja sanoin "Elvis has left the Building".

Pomo kysyi että miten homma meni ja haluaisinko bonusta hommasta. Sanoin hänelle että tämä homma on nousussa, palkkaa en tartte että menköön talkoohommana. Hell was full so I came back.

Oli oikeasti helvetin hienoa.

Plussat

+vitun siisti paikka, asiakkaat ei vittuile
+kalman haju
+vainajat
+valkoiset kaavut
+hienotunteisuus
+hyvän näköinen hoitsutyttö, mutta ilmeisesti epävakaa persoona
+kallosaha on helvetin sukkelan näköinen laite

Miinukset

-en nähnyt Elvistä
-vainajat oli kaikki helvetin laihoja
-missä pirtu, eikös kaikki ruumiit säilötä pirtuun?
-takakireähköt vahtimestari
-Boschhammerista palo hiilet

Voimakyykkääjä, obduktio-osasto

4 kommenttia:

Appleball kirjoitti...

Helvetin hyvää tekstiä.

Milloin tulee voimailuaiheista asiaa?

Anonyymi kirjoitti...

Olipa vitun kovaa tekstiä!

Olen saanut kuulla, että Kuselan veljekset ovat iskeneet jymybusiness suoneen. Heidän uusi yrityksensä WinWinWinCashMoneyCapital on tuottanut niin vitusti rahaa, että he eivät pysty asumaan edes Suomessa. Jos raporttia on saatavilla, niin heti kehiin.

dudivie kirjoitti...

jaa kukahan täällä on epävakaa

teksti ainakin on vakaata lopussa yksi toisto, hyvää jatkoa!

Ei nouse, lisää piikkiä kirjoitti...

Tällä kaverilla kyllä mielikuvitus laukkaa, siitä plussaa. Järjen juoksusta ei sitten voikkaan puhua mitään.
Pysy piikkaushommissa, kuten niin moni kaltaisesi "käyn salilla" -tyyppi.
Onnittelen kuitenkin että olet ymmärtänyt hankkia töitä ja joku on vielä huolinutkin sinut töihin (mikäli nyt edes olet oikeasti töissä), kaikilla kaltaisillasi ei ole moisia kykyjä.